header logo

 

Bli med å syng våren inn! Vi ønsker barn og voksne velkommen til sanggrupper i norsk folkesang med Eli Storbekken! Her får du synge norske folkesanger og lære bånsuller, sangleker, rim og regler, viser, stev og mye mer. Håper du blir med og at vi sees!

I april og juni blir det satt opp dagskurs for barn og voksne i Norsk folkesang med Eli Storbekken.

Hun er en av landets mest etablerte folkesanger og ble nylig valgt til månedens artist på Riksscenen. Hun har medvirket på en rekke folkemusikkfestivaler i mange land og underviser i folkesang ved Ole Bull Akademiet, Voss og på Musikkvitenskap ved Universitet i Oslo.
Vinner av Folkelarmprisen 2014.

folkemusikk-folkesang Kurs med Tone H Romtveit

Her får du synge norske folkesanger og lære bånsuller, sangleker, rim og regler, viser, stev og mye mer. Kursleder er Tone H. Romtveit. Hun har mastergrad i folkemusikk og jobber som sanger, kveder, låtskriver og musikkpedagog.

Håper du blir med og at vi sees!

Kurs/workshop i fokesang for voksne med Eli Storbekken:

Bli med å syng våren inn med folkesanger fra de norske fjell og fjorder!

folkesang eli voksen

Vil du lære stev, viser, bånsuller og traller som får dansefoten til å gå så kan du melde deg på kurs i Ullevål Hageby den 18.april. Det trengs ingen forkunnskaper, bare du er glad i å synge og vil lære mer om våre vakre folketoner! Sangene læres ved immitasjon etter «gehør» uten bruk av noter.

Vi synger:

  • Stev : korte sanger med en fast rytme og 4-linjers vers mønster.
  • Lokker: Fåtonesang som ropes for å kalle på kyr, geiter og sauer.
  • Tralling: dansemelodier, uten ord
  • Laling : langdistanse sang, som synges fra person til person
  • Vuggesanger og bånsuller
  • Folketoner fra Østerdalen

Kurs/workshop i folkesang for barn, med Eli Storbekken:folkesang eli barn

Barna vil lære norske folkeviser og sangleker  om dyr, seterliv,  norsk natur mytologi som har blitt sunget gjennom generasjoner.  
Barn elsker sang og lek og en kombinasjon av dette er noe av det morsomste barnavet! Sangleker stimulerer både den fysiske og kognitive utviklingen hos barn og skaper vennskap og samhold. Vi synger sanger og viser  fra Nattergalen.

Kurs/workshop i folkesang for barn og voksne sammen , med Eli Storbekken

Her vil kursdeltagerne høre og lære om hvordan sommeren var for folk på setra, og hvilke sanger som ble sunget!
Elis sommer kursDette var før TV og radioens tid! Vi synger viser og stev og kaller på dyrene gjennom lokker og laling. Vi lærer norske viser, sangleker og små stubber.

Nattergalen er en sangbok med et utvalg folkeviser i fra Østerdalen. Den er nå trykket i nytt opplag ved Norsk Noteservice A/S. Om du ønsker kan du få kjøpt den på kurset: Pris kr. 200.00 Cd vedlegg kr. 100.00,-