header logo

 

Kursinnhold

En audition er i dag den vanligste måten å få jobb på eller å komme inn på en musikkutdannelse. De fleste opplever selve auditionsituasjonen som kunstig og litt nervepirrende, dette gjelder også utøvere på høyt nivå!

 Hvordan forbereder du deg og repertoaret ditt til en audition? Hva må du huske på/unngå? Hva bør du ha på deg? Hvilket stykke begynner du med? Kurset blir holdt i mesterklasse format, hvor man opptrer for de andre deltakere. Det blir også flere gruppeøvelser, rollespill (dere får prøve dere som jurymedlemmer!), og en konsert til slutt.

Med grundig forarbeid og litt humor forberedes DIN neste audition!

Grupper på 8 – 12 deltakere

Kursleder

Katharina er klassisk sanger utdannet fra Italia, Norges Musikkhøyskole og "Academy of young Artists" ved Mariinsky Operaen i St.Petersburg som første nordmann.I de siste årene har hun sunget med Patricia McCaffrey (New York) og John Norris (Berlin).Katharina snakker seks språk, har mellomfag i italiensk fra Universitetet i Oslo, og har bodd og arbeidet mye i utlandet. Hun hadde sin operadebut som Leonora i Trubaduren av Verdi i 2005, etterfulgt av bl.a. Mimi og Micaela, og senest Female Chorus fra "The Rape of Lucretia" av Britten. Hun har gjort konserter i en rekke land, både med velrenommerte symfoniorkestre og kammerkonserter, bl.a med sin egen DuoGrata.

  • Ta med behagelige klær + audition antrekk (sko!).
  • Deltakerne må forberede tre sanger/arier/stykker.
  • Ta med et dikt eller en kort tekst.

Pris: kr 1850,-

Katharina

Kursleder

Katharina er klassisk sanger utdannet fra Italia, Norges Musikkhøyskole og "Academy of young Artists" ved Mariinsky Operaen i St.Petersburg som første nordmann. I de siste årene har hun sunget med Patricia McCaffrey (New York) og John Norris (Berlin). Katharina snakker seks språk, har mellomfag i italiensk fra Universitetet i Oslo, og har bodd og arbeidet mye i utlandet. Hun hadde sin operadebut som Leonora i Trubaduren av Verdi i 2005, etterfulgt av bl.a. Mimi og Micaela, og senest Female Chorus fra "The Rape of Lucretia" av Britten. Hun har gjort konserter i en rekke land, både med velrenommerte symfoniorkestre og kammerkonserter, bl.a. med sin egen DuoGrata.