Velkommen til kurs i tegning og maling!

Noen av våre kurs har hovedvekt på tegning, andre kursledere har hovedvekt på maling. Kurset vil til en viss grad bli tilpasset elevenes ønsker. Det er derfor fint om du som elev på forhånd tenker gjennom hva du har lyst til å lære mer om. Første kursdag snakker vi om hva du/dere har lyst til å jobbe med. Kursets innhold vil bli tilpasset den enkelte elev sine ferdigheter – enten du har tegnet og malt mye, eller er fersk og har lyst til å lære mye nytt.

Vi lar oss inspirere av:

Elevene lager en fargecirkel og en valørskala, lærer å blande farger, komponere å male på hele arket å bruke fantasien og får praktiske råd om metoder, teknikker og innblikk i en malers mange triks og hemmeligheter. Men først og fremst skal vi ha det gøy mens vi maler.

Læreren stiller med akrylfarger, pensler og papir. Materialene er av veldig god kvalitet og resultatet er at barna maler flotte malerier.
Materialutgifter er ca kr. 200,-

Vi avslutter kurset med utstilling av de beste maleriene med ramme.

KURSBESKRIVELSER –

TM 7 Onsdag 18:45 11 - 15 uke 41 90 min 9 uker 2300,- Dorota
Senter Syd
TM 9 Onsdag 18:00 7 - 12 uke 42 90 min. 9 uker 2300,- Eli

Kursdeltakere fra samme familie får kr 100,- pr. deltaker i moderasjon på alle kurs det aktuelle semesteret.

Rabatt for flere kurs:

Kursdeltakere som deltar på ulike typer kurs i løpet av semesteret får du kr 125,- i moderasjon på alle kurs de deltar på.
Søsken fra sammen familie som deltar på flere kurs får kr. 125,- i rabatt pr. kurs for hver deltaker.
Det gir ikke rabatter på individuell undervisning / gruppe på sang- og instrumentundervisningen.

Dersom det ikke kommer inn nok deltakere til å starte et kurs kan vi tilby undervisning i mindre grupper eller evt. individuell undervisning
Se priser for gruppeundervisning og individuell undervisning.