Tegne-male & skulptur for barn

Vi  tilbyr undervisning spesielt tilpasset hver elev basert på egne ferdigheter, alder og tidligere kunnskap.

På kursene lærer barnet flere kunstteknikker 3 i-en

Tegning – av forhåndsbestemte og valgfrie motiver ved hjelp av grå- og fargeblyanter, kritt (pasteller) kullstift og andre tegneredskaper.

Maling – skape bilder ved hjelp av maling. Lære å ha riktige grep og bruke ulike penselstrøk. Stimulere til barnets tankevirksomhet, visuell hukommelse og sette pris på og forholde seg til små detaljer.

Skulptur – lage og skape tredimensjonale gjenstander av leire. Utvikle finmotorikken i hendene for å øke presisjonen og konsentrasjonen.

Tegne, male og skulptur kurs for barn 8 – 14 år.

Kursleder Lena

Kunstner og spesialpedagog som jobber med maleri, tegning, skulptur og keramikk. Lena har jobbet som kunst og håndverkslærer på flere skoler i Norge på barne og ungdomstrinnet. Hun er utdannet pedagog og spesialpedagog på Tallin Pedagogical College. Hvor hun også er utdannet keramiker. Hun har drevet egen kunstskole for barn i Estland i 10 år. Studert skulptur ved Oslo Fri-akademi. LenA har vært elev og assistent hos billedkunstneren Master Algrim i fire år. Hun har vært på flere lange studieturer i Firenze og Carrara Italia. Hun har deltatt på en rekke utstillinger i inn og utland.

LenA har drevet egen kunstskole for barn i Oslo siden 2016.

Hun har utviklet en spesiell metodikk i kunst-undervisningen spesielt tilpasset barn innen tegning, maling og skulptur. Dette er et resultat av mange års erfaring med kunst-undervisning hvor man stimulerer til den skapende prosessen i barnet, slik at de på en leken, spennende og fantasifull måte lærer seg å like nye utfordringer.

Undervisningen er individuelle tilpasset og krever ingen forkunnskaper eller spesielle ferdigheter. Den foregår i et ekte atelier hos aktive og profesjonelle kunstnere.