Individuell undervisning (sang og instrument)

Vi tilbyr også sang og instrumentundervisning i mindre grupper, og kurs i større grupper.

Ser du etter en ny aktivitet som kan lyse opp hverdagen for deg selv og andre ? Kanskje du skal prøve deg på et sang eller et instrument ? Dersom du ønsker å  ta musikktimer for moro skyld eller har ambisjoner om  å bygge en musikkarriere har vi høyt utdannede og engasjerte lærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever I alle alder til å nå sine mål.

Prøvetimer
Du kan ta 3 prøvetimer før du bestemmer deg om du vil fortsette undervisningen. Du får en fast time  som passer for deg, en gang i uken 3 uker på rad. Du vil få en fast lærer som vil skreddersy og tilpasse et undervisningsopplegg som tilpasses ditt nivå, dine forutsetninger og ambisjoner.

Dersom du ønsker å fortsette undervisningen etter prøvetimene går undervisniningen ut semesteret. Utmeldingsfrister er 1. Desember / 1.juni

Vi tilbyr undervisning på følgende instrumenter:
Sang, Piano og tangenter, Keyboards/Synth, Gitar, Klassisk gitar, El. gitar, Ukulele, El. bass, Kontrabass, Banjo, Mandolin, Trommesett/Slagverk, Afrikanske Trommer (Djember), Perkusjon, Marimba, Xylofoner, Tverrfløyte, Saksofon, Klarinett, Trompet, Fiolin, Bratsj og Cello.

Du kan velge:
30, 40 eller 50 min. pr.
uke.

Hvert semester avsluttes med elevkonserter og debutkonserter der vi ønsker velkommen foreldre, besteforeldre og venner i en fint pyntet konsertsal eller på en større scene I Oslo Sentrum. Elevkonsertene vil inspirere og lære deg å formidle musikk og gi et innblikk i det å være en utøvende muskier.  

Kursreglement og timeplan