HANNAH KARINE

Teaterlærer

Hannah Karine har sin utdannelse fra New York, hvor hun har studert med Robert Castle på The Lee Strasberg Theatre and film Institute, etter å ha gått på The Atlantic Theatre Company´s Acting School.

Hannah Karine har mest erfaring fra film og TV, har holdt på med performance. Nylig startet hun film og teaterkollektiv, hvor hun har regi på tre kortfilmer hun i tillegg spiller i selv.

Ved siden av å jobbe som skuespiller driver hun med musikk, og har pågående samarbeid med musiker/komponister . Blant annet jobber de med å ferdigstille en musikal.

Hannah Karine jobber svært metodisk og vil i kurset lære deltakerene en rekke øvelser som er gode for å kunne oppnå å være organisk i øyeblikket, enten det er på film eller på scenen, hun vil blande øvelser fra The Method med øvelser fra Sanford Meisner, og improvisasjonsteknikker fra Keith Johnstone. I kurset vil deltakerene også få muligheten til å jobbe med tekst, enten scener eller monologer fra kjente stykker, og vi kommer til å se litt nærmere på karakterutvikling og tekstanalyse.