Du har valgt undervisning i banjo

banjoundervisning, banjotimer, banjokurs, banjo lærer, lære å spille banjo, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne

Banjotimer tilbys til barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Vi tilbyr undervisning i 16 sentrale lokaler i Oslo & Bærum!

Vi har forløpende inntak av nye elever gjennom hele skoleåret og til sommerskolen. Nye elever får vanligvis tildelt en lærer i løpet av en til to uker , dersom du/eleven ikke ønsker en senere oppstart. Dette kan spesifiseres i påmeldingsskjema. Der kan du også oppgi ønsket undervisningssted, lengde på undervisningstimene, osv.

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.  Les mer om prøvetimer.

Se priser her for sang og instrument undervisning. Eleven betaler ikke for timer som faller på ferier og fridager. Se kalender her.

Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en karriere som pianist har vi høyt utdannede pianolærere til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle alder til å nå sine mål. 

Vi gleder oss til å møte deg!

ELEVKONSERTER

Hvert semester avsluttes med elevkonserter hvor vi inviterer foreldre, besteforeldre og venner til konsert i en fint pyntet konsertsal eller på en større scene I Oslo Sentrum. Alle elever som har spilt i ett semester eller mer oppfordres til å opptre på elevkonsertene. Elevkonsertene vil lære deg å formidle musikk og en fin erfaring i å være en utøvende musiker.

Vi har ikke utleie av musikk instrumenter. Nye elever må ha sitt eget instrument.