Du har valgt undervisning i banjo

banjoundervisning, banjotimer, banjokurs, banjo lærer, lære å spille banjo, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne

Banjotimer tilbys til barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Vi tilbyr undervisning i 16 sentrale lokaler i Oslo & Bærum!

Vi har forløpende inntak av nye elever gjennom hele skoleåret og til sommerskolen. Nye elever får vanligvis tildelt en lærer i løpet av en til to uker , dersom du/eleven ikke ønsker en senere oppstart. Dette kan spesifiseres i påmeldingsskjema. Der kan du også oppgi ønsket undervisningssted, lengde på undervisningstimene, osv.

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.  Les mer om prøvetimer.
Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en karriere som pianist har vi høyt utdannede pianolærere til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle alder til å nå sine mål. 

Vi gleder oss til å møte deg!

ELEVKONSERTER

Hvert semester avsluttes med elevkonserter hvor vi inviterer foreldre, besteforeldre og venner til konsert i en fint pyntet konsertsal eller på en større scene I Oslo Sentrum. Alle elever som har spilt i ett semester eller mer oppfordres til å opptre på elevkonsertene. Elevkonsertene vil lære deg å formidle musikk og en fin erfaring i å være en utøvende musiker.

Vi har ikke utleie av musikk instrumenter. Nye elever må ha sitt eget instrument.