Tegne kurs for barn

Tegne- og malekurs for barn
i Oslo og Bærum

Vi jobber med områdene komposisjon, skygge, perspektiv, abstrakt, figurative, stilleben, fargelære og collage.   Kursets innhold vil tilpasses gruppen og den enkelte elev sine ferdigheter, enten du har tegnet og malt mye, eller er fersk og har lyst til å lære mye nytt.

Noen av våre kursledere har hovedfokus på tegning, mens andre legger mest vekt på maling. Første kursdag snakker vi om hva du/dere har lyst til å jobbe med.

F.eks: Vi lar oss inspirere av ting som: et fruktfat – et musikkstykke -et eventyr – et landskap – noe skummelt – en blomsterbukett – en sang – et bybilde – mitt kosedyr – et selvportrett – en fantasi – mine vakreste farger – en dans – en følelse. Elevene lager fargesirkel og valørskala, lærer å blande farger, komponere å male på hele arket å bruke fantasien og får praktiske råd om metoder, teknikker og innblikk i en malers mange triks og hemmeligheter. Men først og fremst skal vi ha det gøy mens vi maler. Læreren stiller med akrylfarger, pensler og papir. Materialutgifter er ca kr. 200,- og

Vi avslutter kurset med en utstilling av maleriene.
Læreren stiller med alt av kunstutstyr. Kursmateriell : kr. 200  til kr. 250 fås kjøpt under kurset

Galleri fra vår tegne & malekurs for barn / ungdommer.