VELKOMMEN TIL ONLINE UNDERVISNING

Velkommen til online privattimer i musikk-  uavhengig av hvor i verden du befinner deg.

Dersom du ønsker undervisning i ett av våre undervisningslokaler i ett av våre 21 undervisningssteder i Oslo eller Bærum oppgis ønsket undervisningssted på påmeldingsskjemaet.

Via din telefon eller datamaskin med internett og webkamera kan tilby deg personlige tilpassede privattimer hvor du måtte befinner deg via skype, messanger, facetime eller andre nettbaserte kanaler.  

Du vil få en fast lærer som vil skreddersy og tilpasse et undervisningsopplegg som tilpasses ditt nivå, dine forutsetninger og ambisjonerDersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en musikk karriere har vi høyt utdannede og engasjerte lærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever I alle alder til å nå sine mål.

 

UNDERVISNING UTE I DET FRI

Dersom myndighetene i løpet av semesteret stenger ned for innendørs undervisning kan våre elever få undervisning ute i det fri med naturen som inspirasjon, dersom været tillater det. Hvis ikke, vil timen /timene bli gitt tilbake innendørs når myndighetene åpner opp for dette, eller undervisningen kan foregå online via Whats App, Zoom, FaceTime osv. hvis ønskelig. Din lærer vil i så fall ta kontakt ang dette tilbudet. 

Våre pedagoger vil være nøye med at gjeldende smittevernregler blir overholdt. Vi følger og regjeringens regler og anbefalinger https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/kultur-og-fritid/.

Ta 3 uforpliktende prøvetimer hos en av våre profesjonelle lærere.

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.

Vi ønsker at du skal være 100 % fornøyd med undervisning og vil gjøre vårt ytterste for å tilby deg en lærer og undervisning som er tilpasset ditt nivå, dine ønsker og målsetting.

Vi tilbyr online undervisning også i tegning, maling, teater/skuespillerteknikk,  individuelt sammen med læreren eller i grupper med andre elever.

Du kan sende inn påmelding for online privattimer ved å klikke her.Du vil da bli kontaktet av en av våre topp utdannede lærere  for videre avtale.

Individuell undervisning

Vi tilbyr også:
* Grupper med 2-3 elever Les mer
* Musikk kurs i større grupper Les mer

Vi tilbyr undervisning på 16 ulike instrumenter i 16 sentrale lokaler i Oslo ! *Se lærerpresentasjoner for lærerne som underviser i  ditt instrument ved å  klikke på siden for instrumentet under.

Ta 3 prøvetimer i sang eller instrument