Velkommen til ONLINE undervisning

Velkommen til online privattimer i musikk-  uavhengig av hvor i verden du befinner deg.

 Dersom du ønsker undervisning i ett av våre undervisningslokaler i ett av våre 16 undervisningssteder Oslo eller Bærum oppgis ønsket undervisningssted på påmeldingsskjemaet.

Via din telefon eller datamaskin med internett og webkamera kan tilby deg personlige tilpassede privattimer hvor du måtte befinner deg via skype, messanger, facetime eller andre nettbaserte kanaler.  Du vil få en fast lærer som vil skreddersy og tilpasse et undervisningsopplegg som tilpasses ditt nivå, dine forutsetninger og ambisjoner

Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en musikk karriere har vi høyt utdannede og engasjerte lærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever I alle alder til å nå sine mål.

UNDERVISNING UTE I DET FRI 

Når er det vår i luften og alle har godt av å komme ut i frisk luft og holde på med sunne aktiviteter. Utedørsaktivitet er ifølge de nye Covid-19 reglene for Oslo og Bærum fortsatt tillatt i mindre grupper for barn og unge opp til 20 år. Voksne kan få individuell undervisning utendørs.   Våre pedagoger vil være nøye med at gjeldende smittevernregler blir overholdt og legge til rette for individuell undervisning for alle aldersgrupper  i uteområder med naturen som inspirasjon. Lærere tar kontakt hvis det regner eller det er for kaldt for undervisning ute i det fri og avtaler en annen dag. Det er også mulig å ta timen onlineline hvis det regner. https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/rad-og-regler-i-oslo/kultur-og-fritid/

 

Ta 3 uforpliktende prøvetimer hos en av våre profesjonelle lærere.

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.

Vi ønsker at du skal være 100 % fornøyd med undervisning og vil gjøre vårt ytterste for å tilby deg en lærer og undervisning som er tilpasset ditt nivå, dine ønsker og målsetting.

Vi tilbyr online undervisning også i tegning, maling, teater/skuespillerteknikk,  individuelt sammen med læreren eller i grupper med andre elever.

Du kan sende inn påmelding for online privattimer ved å klikke her.Du vil da bli kontaktet av en av våre topp utdannede lærere  for videre avtale.

Individuell undervisning

Vi tilbyr også:
* Grupper med 2-3 elever Les mer
* Musikk kurs i større grupper Les mer

Vi tilbyr undervisning på 16 ulike instrumenter i 16 sentrale lokaler i Oslo ! *Se lærerpresentasjoner for lærerne som underviser i  ditt instrument ved å  klikke på siden for instrumentet under.

Ta 3 prøvetimer i sang eller instrument