Teaterkurs for ungdom og voksne

Teaterkurs for voksne
i Oslo og Bærum

Nivå: nybegynner nivå

Forslag på kursinnhold 

Kurset vil inneholder teaterleker, improvisasjon, skuespillerteknikk, dialogarbeid, formidling, stemmebruk og tekstarbeid.

Dette er et nybegynnerkurs og en grunnleggende introduksjon til teater innenfor trygge rammer. Du behøver ikke å ha erfaring fra før for å delta – her er alle velkomne!

På dette kurset vil deltagerne gjenoppdage sitt indre lekende jeg, utforske sitt følelsesregister, improvisere en scene ut fra intet, jobbe fysisk, skape spennende dialoger og kunst!  Vi dyrker alles fantasi og evne gå inn i en helt annen karakter.

På dette kurset jobber vi mest fysisk og mindre teoretisk. Teater handler om å kjenne, føle seg fram og skape kjemi mellom personer. Av egen erfaring tar begynnerstadiet til teater for seg et kjent utsagn: ”learning by doing”. Dette har vist seg å være effektivt da man via ulike teaterøvelser får en forståelse for hva vi ønsker å uttrykke og lære. For de viderekomne er dette minst like viktig, parallelt med å studere teatertekster og lære om teaterpedagoger.

Jeg lover en masse morro, latter, mange fine minner. Det er så givende våge seg opp på scenen, sprenge grenser man før hadde og kaste seg ut på spennende utfordringer. Her er det ingenting som heter ”feil” fordi vi skal eksperimentere oss frem, bli godt kjent og lære å bli kjent med oss selv!