SANG OG INSTRUMENT UNDERVISNING

Individuell undervisning

Vi tilbyr undervisning på 16 ulike instrumenter i 21 sentrale lokaler i Oslo og Bærum!
Du vil få en fast lærer som vil skreddersy og tilpasse et undervisningsopplegg som tilpasses ditt nivå, dine forutsetninger og ambisjoner Les mer

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer.Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, læreren og med undervisningsopplegget.
Se priser her for sang og instrument undervisning. Eleven betaler ikke for timer som faller på ferier og fridager. Se kalender her.

Påmeldingsskjema for sang og instrument individuell undervisning, link:https://maya-kulturskole.no/pamelding-undervisning/

Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en musikk karriere har vi høyt utdannede og engasjerte sang- og musikklærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle alder til å nå sine mål.

*Se lærerpresentasjoner for lærerne som underviser i  ditt instrument ved å  klikke på siden for instrumentet under.

Vi tilbyr også:

* Grupper med 2-3 elever Les mer
* Musikk kurs i større grupper Les mer

Vi samarbeider med Oslo Kommune, Bærum kommune og Røde kors og gjennom bydelene i Oslo og i Bærum som har ulike støtteordninger.  
Vi hjelper deg gjerne med å sende inn søknad om økonomisk støtte til kommunen eller bydelen der du bor.  Fyll ut skjema her :  
https://maya-kulturskole.no/soknad-for-okonomisk-stotte/

her for sang og instrument undervisning

ELEVKONSERTER
Hvert semester avsluttes med elevkonserter hvor vi inviterer foreldre, besteforeldre og venner til konsert i en fint pyntet konsertsal eller på en større scene I Oslo Sentrum. Les mer

LØRDAGSSKOLE
Lørdagsskolen er et gratis tilbud til våre mest talentfulle elever som vil får tilbud om å spille i kammergrupper eller band, ledet av egne interne og eksterne lærer. Les mer

Mine to sønner Mathias Alexander og  Martin Edward Krane har hatt piano og sangundervisning i to semestre ved MAYA Musikk & Kulturskole.
Begge guttene er nå et tatt opp i Oslo Domkirkes guttekor.  Vi har vært super fornøyd med sangtimene.
Målfrid Irene Krane
Min eldste datter har tatt sangtimer med en sangpedagog ved MAYA. Musikk & Kulturskole og er veldig fornøyd. Takket være henne har min datter gjort store og raske fremskritt og nå er hun klar til en stor sangkonkurranse i USA.

Jeanette Calapar
Vår sønn har deltatt på gitarkurs og vil gjerne fortsette på videregående nivå. Læreren er veldig dyktig og inspirerende! Vi er veldig fornøyde!:)
Laila Aarre
‘’Vår datter tar pianoundervisning  ved MAYA Musikk & Kulturskole, avdeling Bogstad skole. Vi er veldig fornøyd med undervisningen.’’
Renate Nesse
Ta 3 prøvetimer i sang eller instrument