Du har valgt undervisning i akustisk gitar

Gitarundervsining, gitartimer, gitarkurs,gitarlærer, lære å spille gitar, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne

Gitartimer tilbys til barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Vi tilbyr undervisning i 16 sentrale lokaler i Oslo & Bærum!

 

Vi har forløpende inntak av nye elever gjennom hele skoleåret og til sommerskolen. Nye elever får vanligvis tildelt en lærer i løpet av en til to uker , dersom du/eleven ikke ønsker en senere oppstart. Dette kan spesifiseres i påmeldingsskjema. Der kan du også oppgi ønsket undervisningssted, lengde på undervisningstimene, osv.

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.  Les mer om prøvetimer.
Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en karriere som pianist har vi høyt utdannede pianolærere til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle alder til å nå sine mål. 

Vi gleder oss til å møte deg!

ELEVKONSERTER

Hvert semester avsluttes med elevkonserter hvor vi inviterer foreldre, besteforeldre og venner til konsert i en fint pyntet konsertsal eller på en større scene I Oslo Sentrum. Alle elever som har spilt i ett semester eller mer oppfordres til å opptre på elevkonsertene. Elevkonsertene vil lære deg å formidle musikk og en fin erfaring i å være en utøvende musiker.

Vi har ikke utleie av musikk instrumenter. Nye elever må ha sitt eget instrument.

Her er våre lærer i akustisk gitar
alle nivåer

Gitarlærere som har et annet hovedinstrument

Elevkonserter

Hvert semester avsluttes med elevkonserter og debutkonserter der vi ønsker velkommen foreldre, besteforeldre og venner i en fint pyntet konsertsal eller til en større scene I Oslo sentrum. Å delta på skolens elevkonserter er en viktig og verdifull del av undervisningen. Elevkonsertene vil inspirere og lære deg å formidle musikk og gi et innblikk i det å være en utøvende musiker.

Tilbud til skolens videregående elever:
Vi arrangere elevkonserter, forestillinger i dans og teater, utstillinger i billedkunst , kurs, workshops, band og samspill og samarbeider med div. musikkprodusenter og musikkstudioer. Vi har mange spennende tilbud som vil hjelpe deg  på reisen til å utvikle ditt fulle potensiale og realisere dine drømmer.

CD/ Demoinnspilling

Bandseminarer

Mesterklasser, klassisk musikk

Saksofongrupper

Kurs i musikkteori

Kurs i låtskrivning