Om Maya

MAYA Musikk & Kulturskole har hjulpet tusenvis av elever til å oppdage sin lidenskap til musikk, dans, teater og visuell kunst ved å matche dem med de beste lokale lærere i sentrale lokaler over hele Oslo.

Skolen  ble grunnlagt i 1981 av May Østhassel (Maya), les mer. Maya er skolens administrerende leder og har over 30 års erfaring med undervisning, administrasjon og organisering av musikk og kultur.

MAYA Musikk & Kulturskole hadde sin hovedbase i Ris Storstue fra 1981-2000 og har i årenes løp gradvis ekspandert. Vi har i dag  18 undervisningssteder i Oslo. Skolen har gjennom årene utviklet et stort nettverk av lærere og kursledere, musikere og andre kunstnere som tilbyr undervisning av høy kvalitet til alle aldersgrupper. Enten du er ute etter å delta på kurs i dans, teater, tegning og maling, ta timer for moro skyld eller ønsker å bygge en karrière, har vi engasjerte lærere klare til å hjelpe nybegynnere, videregående og avanserte elever til å nå sine mål.

Vi arrangere elevkonserter, forestillinger i dans og teater, utstillinger i billedkunst/visuell kunst, workshops, band og samspill og samarbeider med musikkprodusenter og musikkstudioer.

For elever som ønsker å søke opptak  til høyere utdanning ved musikkhøyskolen , kunsthøyskolen eller andre høyere kunstutdanningsinstitusjoner i inn og utland bistår vi deg gjerne i søknadsprosessen  med forberedelse til intervju og opptaksprøve.

Vi har som mål at våre elever skal få de beste muligheter til å utvikle sitt fulle potensiale og realisere sine drømmer og talenter.

Velkommen som elev ved Norges største private musikk & kulturskole.

Her er skolens lærere