Du har valgt undervisning i fløyte

Fløyteundervisning, fløytetimer, fløytekurs, fløyte lærer, lære å spille fløyte, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne

Fløytetimer tilbys til barn, ungdom og voksne på alle nivåer.

Vi tilbyr undervisning i 16 sentrale lokaler i Oslo & Bærum!

Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en karriere som fløytist, har vi  høyt utdannede fløytelærere til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle alder til å nå sine mål. Vi tilbyr undervisning i 16 sentrale lokaler i Oslo & Bærum!

Vi anbefaler opp til 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.  Les mer om prøvetimer.

Se priser her for sang og instrument undervisning. Eleven betaler ikke for timer som faller på ferier og fridager. Se kalender her.

Vi har forløpende inntak av nye elever gjennom hele skoleåret og til sommerskolen. Nye elever får vanligvis tildelt en lærer i løpet av en til to uker , dersom du/eleven ikke ønsker en senere oppstart. Dette kan spesifiseres i påmeldingsskjema. Der kan du også oppgi ønsket undervisningssted, lengde på undervisningstimene, osv.

Vi gleder oss til å møte deg!

Vi har ikke utleie av musikk instrumenter. Nye elever må ha sitt eget instrument.