BENEDIKTE

Sangpedagog

Hovedinstrument : Sang
Biinstrument:  Piano
Sjanger / stilart: Klassisk, Opera, Musicals, Jazz, Blues, Improvisasjon, Pop / Rock Viser

Sopranen Benedikte har sin mastergrad i klassisk utøvende sang fra musikk konservatoriet i Agder, og verdensberømte Franz Liszt Academy of Music i Budapest.  Benedikte har blitt tildelt flere priser; Amalienborg prisen og Kristiansand symfoniorkesterets solistpris under konkurransen «Ung klassisk». I 2015  holdt hun konsert med Kristiansand Symfoniorkester  på konsertscenen i Kilden konserthus og Arendal konserthus. Benedikte har deltatt som korist på operaene Hans og Grete, Tryllefløyten, Carmen, Askepott, Flaggermusen og Madama Butterfly. Hun har også sunget med Agder – og Oslo symfoniorkester.

I mai 2016 holdt Benedikte festkonsert på den nye Sjømannskirken på Mallorca.  Sommeren 2017 sang Benedikte rollen  «Anne Egerman» i A Little Night Music på Den Norske Opera og Ballett under LidalNorth internasjonale operaworkshop. I oktober sang Benedikte konsert med Håvard Gimse og Bjarne Magnus Jensen  i Gamle Logen i Oslo. I desember sang hun under en middag på Nobelinstituttet i forbindelse med Nobel fredspris. Benedikte ble våren 2018 ferdig med sangpedagogikk på Barratt Due musikkhøyskole.

Sang er hennes hovedinstrument . Benedikte har også lang undervisningserfaring i å undervise i piano  på nybegynner nivå.