JULIE

Pianopedagog

Hovedinstrument / hovedfagområder:  Piano

Julie begynte å ta pianotimer hos Synøve Løchen da hun var seks år gammel. Hun gikk på Unge Talenter på Barratt Due Musikkinstitutt hos Einar Steen-Nøkleberg til hun flyttet til London og tok sin mastergrad i utøvende klaver på Guildhall School of Music and Drama i klassen til Charles Owen og Katya Apekisheva. Hun fullførte nettopp diplomstudiet på Norges Musikkhøgskole, der hun de siste årene har tatt timer hos Marianna Shirinyan og Håvard Gimse, i tillegg til et semester med Alessandra Brustia på Claudio Monteverdi Conservatorio i Italia. Nå studerer hun Praktisk Pedagogisk Utdannelse på Norges Musikkhøgskole ved siden av å undervise og frilanse.

På sin diplomkonsert i mars 2017 spilte hun Schostakovitsj Pianokonsert sammen med Norges Musikkhøyskolens Symfoniorkester under ledelse av Karl Heinz-Steffens. Før dette hadde hun blant annet vært solist med Oslo Symfoniorkester og Bærum Symfoniorkester, og spilt både solo og kammermusikk i Oslo Konserthus og Den Norske Opera og Ballet, Wigmore Hall of Milton Court Concert Hall i London.

Julie deltok nylig på NRKs “Grieg: Minutt for Minutt” med stykker fra opus 17. Hun var også med i NRKs “Meisterklasse” sammen med Leif Ove Andsnes, “Godt Nytt Musikkår” og TV2s 10-års jubileum.

Som pianolærer ønsker hun først å fremst å gi elevene spilleglede og verktøy til å oppdage musikk både som kunstform, middel for selvuttrykkelse og bindeledd mellom mennesker. Hun ønsker å gi eleven mulighet til å spille musikken de liker samtidig som hun med sin bakgrunn ønsker å dele sin lidenskap for klassisk musikk. Hun ser seg selv som enormt heldig med pianolærerne sine, som alle har hatt utrolig positiv innflytelse på henne, og hun håper å kunne være det samme for sine elever.