MARIUSZ

Kontrabass

Hovedinstrument
 kontrabass, bass gitar
Bi-instrument
 piano, musikkteori
Sjanger/ stilarter
 klassisk, jazz, rock, pop, blues, folk, populærmusikk, ballader, soul, funk, improvisasjon

Mariusz har mastergrad i musikk fra Norges musikkhøgskole og fra Academy of Music i Lodz i Polen, samt 2 års pedagogisk utdanning.

Profesjonell og erfaren kontra og el-gitarbassist med mastergrad i instrumental kontrabass og omfattende musikalsk erfaring innenfor ulike sjangre fra klassisk til jazz, fra symfoniorkester, jazztrio til storband. Pedagogisk bakgrunn og bred erfaring som musikklærer, individuelt og for grupper.

Mariusz har undervist barn, ungdom og studenter i musikkteori og instrument, individuelt og i gruppe, klassisk og ulike typer musikk.

Mariusz jobbet tidligere full tid som bassist i operahuset i Lodz. Han har opptrådt med symfoniorkestre, operaer, teatre, storband og jazztrio. Studiomusiker i forbindelse med radio og TV-programmer. Samarbeid med en rekke musikere, bl.a har han spilt konsert med rockelegenden Jon Lord fra Deep Purple.

Har erfaring fra kurs med de beste professorer fra hele verden, – USA, Italia, Tyskland og England.

Mariusz tilbyr kurs i låtskriving og komposisjon  og  individuell undervisning i eget lydstudio, nær Oppsal T-banestasjon.

El-bassundervisning, el-basstimer, el-basskurs, el-basslærer, lære å spille el-bass, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne
El-bassundervisning, el-basstimer, el-basskurs, el-basslærer, lære å spille el-bass, musikk og kulturskole i Oslo og Bærum, barn ungdom og voksne